Askolan kunnalle hopeaa Rekrytoinnin SM-kisoissa

Kuntarekry.fi palvelua käyttävä Askolan kunta on voittanut hopeaa Rekrytoinnin SM-kisoissa. Askolan kunta palkittiin Piiri 2011 tapahtumassa uudenlaista kohdennettua lääkärirekrytointia sisältävästä rekrytointikampanjasta.

Kuudetta kertaa järjestetty Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu kokosi yhteen kuntien parhaat kampanjat neljässä eri kategoriassa: 1. Kilpailukyky. 2. Matkailu. 3. Rekrytointi ja 4. Vuoden markkinointituote. Kilpailuun osallistui yhteensä 36 eri kampanjaa.

Lisätietoja Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailusta löydät täältä.

 Kuntarekryssä satoja avoimia työpaikkoja

Valtakunnallinen Kuntarekry.fi on ainutlaatuinen paikka tutustua kuntatyöhön sekä avoimiin kuntatyöpaikkoihin. Palvelussa on jatkuvasti avoinna satoja työpaikkoja - eri puolilta Suomea.

 Vakituisten pestien lisäksi palvelusta löytyy myös sijaisuudet, kesätyöt ja harjoittelupaikat. Työn hakeminen ja löytäminen on nyt entistä helpompaa. Löydä oma unelmatyöpaikkasi osoitteesta www.kuntarekry.fi

 

 


Kuntarekry Kymmenen Uutisten loppukevennyksenä

Kuntarekry.fi järjesti keväällä Facebookissa leikkimielisen "Sinustako kunnanjohtaja" -kilpailun, jolla etsittiin uutta kunnanjohtajaa yhdeksi päiväksi. Kilpailu oli osa uudenlaista markkinointia, jolla kunta-alan työpaikoista tehdään entistä vetovoimaisempia.

 

Katso MTV3 Kymmenen Uutisten loppukevennys "Uuden kunnanjohtaja Vesa Kauhasen työpäivä" Katsomosta.

 

 


Kevätkarkelot 2011

Kuntarekryn järjestämissä Kevätkarkeloissa ma 30.5.2011 kävi kova kuhina, kun kunta-alan työnantajat kokoontuivat kuulemaan rekrytoinnin uusista tuulista ja jakamaan omia kokemuksiaan. Iltapäivällä järjestetty Klinikka-sessio oli huippusuosittu ja osoitti miten hyödyllistä rekrytointikokemusten jakaminen on.

Lisätietoa Kuntarekryn tapahtumista löydät täältä.

Kuntarekry Uutiskirje 1/2011

Työnhakijoille

Työnantajille

Yhteystiedot


KL-Kuntarekry Oy
info@kuntarekry.fi
Tiedotteen osoitelähde: Kuntarekry.fi uutiskirjeen tilaajarekisteri